• Català
 • Español
 • English
 • Covermark

  Covermark

  Covermark és una marca líder experta en dermocosmètica i cosmètica de camuflatge que ofereix solucions ideals per cobrir, tapar i dissimular qualsevol tipus de imperfeccions de la pell, facials i corporals.

  Maquillatges facials de textures cremoses i fàcil aplicació, cobreixen perfectament i de manera segura l’acne, rosàcia, pal·lidesa, cuperosi, hematomes i qualsevol imperfecció cutània. Per les seves qualitats transpirables, sense obstruir els porus, és el maquillatge idoni per a una imatge perfecta 24h.

  Maquillatges corporals transpirables i elàstics, fàcils d’estendre i assecat ràpid per aplicar en zones petites o grans àrees del cos, tapen perfectament varius, taques, cicatrius, cel·lulitis i tatuatges. Les seves qualitats els fan resistents a l’aigua i ofereixen alta protecció enfront del sol, com la seva línia específica de protectors solars per al cos, l’opció perfecta per a l’ús diari i exposició a l’aire lliure, adequats també per als nens i nadons, de llarga durada, efecte antiedat, hipoalergènics i elaborats amb filtres naturals per adaptar-se a tot tipus de pell, fins i tot la més sensible.