• Català
 • Español
 • English
 • Linea de productes

  Al servei de perruqueries i salons de bellesa.

  Som experts en productes i tractaments de perruqueria, bellesa i cosmètica. Assessorem i donem servei al professional.
  Perruqueria
  Productes i tractaments

  Els temps canvien, amb els anys han augmentat exponencialment les marques comercials, també pel fet que el món s’ha fet més petit degut a la innovació, la tecnologia i les noves maneres d’arribar fins a l’últim racó del planeta. Farrés ha seleccionat de manera rigorosa d’entre els milers de marques existents les més adequades per distribuir-les al professional, perquè no ho hagi de fer ell, aportant tota la credibilitat que ens ha donat l’experiència i el fet d’estar constantment estudiant i coneixent a fons el mercat, oferint un servei integral i adaptat al client perquè aconsegueixi els resultats òptims que busca i desitja.

  Bellesa
  Productes i tractaments

  Aquest sector és un dels més delicats, ja que a més de tenir els principals i millors productes, cal saber aconsellar a cada client el que és més adequat per les característiques de la seva pell i els seus nivells de sensibilitat. És per això que tenim les nostres especialistes que orienten sobre què i com cal fer-ho servir per obtenir els millors resultats per la pell. No hi ha cap problema dèrmic sense solució.

  Cosmètica
  Productes i tractaments

  A nivell personalitzat, el client es pot deixar assessorar sense problemes per les nostres especialistes, que trobaran els productes i annexes necessaris per accelerar els resultats estètics i d’imatge facial i corporal, recomanant el producte més adequat sense caure en tendències o modes, amb tota la garantía de Farrés, que no només ha destacat per vendre bé, sinó també per fer-ho amb criteri, professionalitat i responsabilitat.

  Tractaments
  Facials i capilars

  Quan algú té problemes greus de caiguda del cabell, caspa, greixos, irritacions dèrmiques o mala irrigació no valen els experiments amb qualsevol tipus de productes, per molt cars i coneguts que siguin. Cal estudiar a fons el perquè del problema i personalitzar l’atenció fins a poder aconsellar el tractament capil·lar idoni per obtenir una solució 100% eficaç per a cada necessitat. És un dels processo més complicats que a Farrés ens prenem molt seriosament, fins i tot fent revisions periòdiques per millorar i si cal modificar el tractament, fent un manteniment per evitar tornar a les fases negatives que puguin reactivar el problema.