• Català
 • Español
 • English
 • Farrés Distribuidor

  Farrés Distribuïdor

  Amb nosaltres tot és més fàcil, més còmode en màxim rendiment.

  • Tracte personalitzat
  • Ens adaptem a les vostres necessitats
  • Descomptes i ofertes especials als nostres clients
  • No exigim quantitats mínimes
  • Servim únicament les unitats que necessiteu

  Més de 100 anys d’història

  En complir 100 anys , el primer que se m’acut és mirar cap enrere. Entretenir-me una mica, Només una mica en veure com ha anat passant el temps en el espai, què sembla realment poc, ara que ja està en ahir.Realment és insòlita la clara visió general de les coses que dóna la perspectiva històrica.

  Es pot apreciar molt concretament on hi ha el camí veritable. El camí de la Serietat, de l’ honradesa i el “Savoir Faire” que diuen els Francesos.

  “Les Conxites – Farrés Distribuïdor” -, han vist néixer a totes les perruqueries d’Espanya.

  Ha anat sempre braç a braç en el triangle perfecte que durant anys ha funcionat perfectament per als tres implicats com són; Marca Comercial,Professional Perruquer i Distribuïdor Majorista Cadascú al seu lloc i respectant el treball realitzat per cadascun d’ ells.

  Així van créixer tots, i jo personalment em sento orgullós de comprovar que les firmes que van confiar en Farrés, ara es troben entre les primeres del Ranking de Volum de Vendes i implantació en el sector.

  Aquesta mirada enrere, era obligada, perquè els meus antecessors mereixen el meu coneixement ja que gràcies a ells, m’esforço per continuar oferint cada dia un servei millor als professionals de la perruqueria perquè cada vegada siguin més els que es beneficiïn de la nostra col·laboració amb ells.

  Després d’aquesta observació del que s’ha realitzat, faig un salt mental al futur per organitzar aquests propers anys d’una manera més positiva si hi cap encara, tenint un sistema en equip que pot fer arribar els nostres serveis arreu hi hagi un saló de perruqueria a través dels delegats de cada zona.

  En el present vull agrair a tots els nostres clients la confiança dipositada en nosaltres als que ja porten molts anys i als que hem conegut recentment.

  El meu eslògan personal de què, amb nosaltres tot és més fàcil, més còmode en màxim rendiment, ha estat corroborat i aprofitat per totes els perruquers i perruqueres als quals dono salutació i la meva més sincera felicitació per estar en aquesta professió tan artística i creativa com la perruqueria.

  Josep Mª Farrés

  Auca de Les Conxites
  Auca de les Conxites

  Obra de’n Josep Mª Aurín per commermorar el centenari de l’empresa.